Politica de confidenţialitate

Când folosiți serviciile EventourSport, ne încredințați informațiile dvs. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să vă explice ce date culegem, de ce le culegem și ce facem cu ele. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le veți citi cu atenție.

EVENTOUR SPORT SRL este înregistrată la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal nr. 0015001, de asemenea protejează dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor site-ului. Informaţiile pe care dumneavoastră le introduceţi în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveţi în vedere.

Aria de acoperire a securităţii datelor cu caracter personal şi a politicii “cookies”

Acordul de confidenţialitate privind politica securităţii datelor personale acoperă modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care vă pot identifica când utilizaţi site-ul EventourSport.ro . De asemenea, se au în vedere şi datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul EventourSport.ro. Acest acord de confidenţialitate furnizează informaţii referitoare la “cookies”, utilizarea lor de către terţi şi modul de dezactivare.

Informaţii generale colectate de EventourSport.ro

In momentul accesării site-ului , EventourSport.ro vă va cere să furnizaţi date personale, incluzând numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numărul cardului de credit, informaţii de contact, informaţii în vederea facturării serviciilor EventourSport.ro şi alte informaţii prin care vă pot identifica.

EventourSport.ro utilizează informaţia stocată – detaliile furnizate de dvs la înregistrare şi activitatea desfăşurată pe site-ul nostru – în scopul de a facilita accesul la acest site, de a îmbunătăţi anumite produse şi servicii şi pentru a vă informa referitor la ultimele produse şi servicii de care sunteţi interesat.

Pentru utilizatorii care au facut rezervări pe www.eventoursport.ro şi doresc să nu mai primească newsletter sau informări pe adresa de email sau telefonic, este necesară trimiterea unui email la adresa office@eventoursport.ro cu titlul “Dezabonare” , iar datele dvs. vor fi şterse din sistem.

Afişarea datelor personale în spaţiile/domeniile publice ale EventourSport.ro

Informaţiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spaţiile publice apartinând EventourSport.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discuţii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate şi stocate de către terţi asupra cărora EventourSport.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terţe părţi utilizează informaţii pe care le-aţi postat sau le-aţi făcut disponibile în spaţiile publice aparţinând EventourSport.ro.

Colectarea şi utilizarea datelor cu caracter personal de către EventourSport.ro

Noi utilizăm informaţiile strânse de pe site-urile EventourSport.ro, indiferent dacă sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, în scopul de a soluţiona întrebările dvs., de a îmbunătăţi site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creşterii calităţii produselor şi serviciilor oferite.

La înregistrarea unei comenzi v-aţi dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informaţi prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra serviciilor oferite de EventourSport.ro şi asupra informaţiior adiţionale care sunt în interesul dvs. precum şi newslettere cu informaţii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către EventourSport.ro este în conformitate cu reglementarile legale în vigoare în legatură cu protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

EventourSport.ro şi terţe părţi (inclusiv Google) afişează anunţurile EventourSport.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terţa parte, inclusiv Google, utilizează module cookie pentru a difuza anunţuri pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.eventoursport.ro

Dezvăluirea şi transmiterea informaţiilor cu caracter personal

EventourSport.ro nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terţe părţi informaţiile dvs. cu caracter personal. EventourSport.ro poate, totuşi, transmite informaţia terţilor în următoarele cazuri:
– Cu acordul dvs.;
– Dacă este necesară transmiterea unor informaţii în vederea furnizării produselor şi serviciilor solicitate de dvs. – În cazul în care informaţia e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătăţirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de EventourSport.ro doar în măsura în care este necesară asistenţa lor. – Putem transmite informaţii cu caracter personal autorităţilor sau instituţiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinţe dacă:

(a) e prevazut într-o dispoziţie legală; (b) protejeaza drepturile companiei EventourSport.ro sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infracţiune sau protejează siguranţa natională; (d) protejeaza siguranţa individului sau siguranţa publică;
(e) aceste informaţii sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situaţii.

– în cazul în care activităţile dvs. contravin termenilor şi condiţiilor statuate de EventourSport.ro, sau a instrucţiunilor pentru utilizarea anumitor produse şi servicii;

–  în cazul în care EventourSport.ro fuzionează sau e achiziţionată total sau parţial de o altă companie, iar baza de date e transferată noului operator.
– în cazul în care EventourSport.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacţionată doar cu acordul instanţei. În cazul în care vor apărea situaţii menţionate mai sus, veţi fi anunţati prin e-mail sau printr-un anunţ postat pe site-ul EventourSport.ro.

Dreptul dvs. de a vă modifica şi sterge datele dvs. deţinute de operator

EventourSport.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-aţi înregistrat, unele aspectele de care sunteţi interesat, incluzând noile informaţii despre produse şi servicii lansate. De asemenea, puteţi să solicitaţi operatorului ştergerea datelor dvs. oricând. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookies de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesând pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

Securitatea datelor

Păstrăm datele dvs. personale private și în siguranță, iar dvs. aveți putere de decizie în privința acestora.

Cookies

Pentru a vă oferi o navigare cât mai fluidă pe site-ul EventourSport.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numită “cookie”. Cookies sunt fişiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. Aveti opţiunea de a seta browserul astfel încât să respingă cookies. În acest caz însă, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru.

Feedback

EventourSport.ro oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări şi sugestii. Orice informaţie care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită tinând cont de dreptul la confidenţialitate şi la imaginea persoanelor.

Modificări ale politicii de confidenţialitate 
Daca vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidenţialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informaţii pe care le colectam şi modul în care le utilizam. Daca aveţi întrebări cu privire la politica noastra de confidenţialitate, vă rugăm să ne scrieţi pe e-mail office@eventoursport.ro

Vă mulţumim că folosiţi serviciile EventourSport.ro!

WordPress Themes