Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest document se referă la condiţiile în care poate fi utilizat website-ul www.eventoursport.ro

Accesând sau utilizând website-ul www.eventoursport.ro, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos. Acest website este deţinut şi administrat de S.C. EVENTOUR SPORT SRL.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt în funcţie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii şi conditiile Furnizorului (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica adiţional Termenilor şi Condiţiilor acestui Site.

 
Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligaţii, anulări, modificări ale rezervarilor şi restituiri de bani (daca este cazul) ori restricţii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare.
 
EVENTOUR SPORT nu este responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a EVENTOUR SPORT. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.
Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi.

Acurateţea informaţiei

EVENTOUR SPORT va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi.
 

Contractul cu turistul

Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Contractul Turistului. Vă rugăm să vizualizaţi contractul.

Vă rugăm să citiţi şi Politica de confidenţialitate, iar pentru alte detalii vă rugăm să ne contactaţi.

WordPress Themes